Stel je vraag in het politiek café van de PvdA Gilze en Rijen

Op 22 maart om 20.00 uur gaat de deur van ons politiek café digitaal open. Iedereen is welkom. Via de website van de PvdA Gilze en Rijen kunt u op de link klikken om aan te schuiven.

Politiek café
Op maandag 22 maart vanaf 20.00 uur gaat het politiek café open. Vanuit de PvdA Gilze en Rijen zijn Marielle Doremalen en Peter von Meijenfeldt als leden van de fractie aanwezig. Het belooft een gezellige en interessante avond te worden waar onze inwoners terecht kunnen met hun vragen, ideeën of opmerkingen.

Thema
Het thema van het politiek café gaat over de toekomst van de culturele en sportverenigingen in Gilze en Rijen. Er zullen ook vertegenwoordigers van enkele verenigingen aanwezig zijn om aan te geven hoe zij zelf de toekomst tegemoet zien. Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor hun vereniging?

Ervaringen
Bent u actief als bestuurslid of vrijwilliger bij een vereniging of bent u lid van een culturele of sportvereniging en wilt u uw ervaringen uitwisselen, dan nodigen wij u uit om aan ons politiek café deel te nemen. Uiteraard zijn alle inwoners welkom, ook met vragen of opmerkingen die niet aan het thema gerelateerd zijn. Wilt u deelnemen aan het politiek café, kijk dan op de website www.gilzerijen.pvda.nl
Daar vindt u de link om deel te nemen.

Luisterend oor
Wij zullen vanuit de PvdA Gilze en Rijen iedere maand een digitaal politiek café organiseren om de discussie te starten over bepaalde onderwerpen, een platform te bieden om ideeën uit te wisselen en om een luisterend oor te bieden aan onze inwoners.

Zichtbaar betrokken
De PvdA Gilze en Rijen is een partij die zichtbaar betrokken is bij alle inwoners van Gilze en Rijen. Heeft u een vraag, klacht, idee of wilt u iets anders kwijt? Neem dan gerust contact op met Marielle Doremalen, ermado@live.nl 06-44213664, Peter von Meijenfeldt, peter@vonmeijenfeldt.com 06-53254002, of via de website gilzerijen.pvda.nl