Vanaf 1 juni gaat de “Loop je eigen Vierdaagse Rijen” van start. De inschrijving is geopend en de organisatie hoopt op veel deelnemers, want wat is er nou leuker dan lekker wandelen. Er zijn inmiddels al meer dan 150 inschrijvingen.
Je kunt de hele maand juni wandelen en daarmee verdien je een officiële vierdaagse medaille.

Je loopt op 4 willekeurige dagen, op je zelfgekozen tijd en een door jezelf gekozen afstand (3-5-10 of 15 km). De routes starten vanaf de gebruikelijke startlocatie achter de Boodschap/ bibliotheek en wordt uitsluitend aangeboden via de Avondvierdaagse Rijen app middels een routebeschrijving en kaart. Deze app is beschikbaar voor Android en iOS. De routes dienen gelopen te worden conform de dan geldende regels van het RIVM. Je kunt je inschrijven via de website van de Avondvierdaagse Rijen (www.avondvierdaagserijen.nl)

Deelname kost net als voorheen € 4,00 die je betaalt via iDEAL tijdens je inschrijving.
Je krijgt hiervoor de officiële Avondvierdaagse medaille die je ook ontvangt bij een normale editie.
Daarnaast kun je ook een persoonlijk diploma downloaden vanaf de website. Inschrijven kan tot 26 juni. Schrijf je in voor 31 mei, dan ontvang je je medaille begin juni. Schrijf je later in, dan ontvang je je medaille eind juni.

Deelname is uitsluitend mogelijk voor inwoners uit Rijen (postcodes 5121 en 5122).
Als het straks is toegestaan bieden we de mogelijkheid de verdiende medaille op een bepaalde dag op te halen. Wanneer dat niet mogelijk is, bezorgen we de medailles thuis in de brievenbus.

Je wandelt de routes op eigen gelegenheid en verantwoording, aangezien er natuurlijk geen verkeersregelaars en/of ehbo aanwezig is. We gaan als organisatie nog kijken naar leuke acties, zodat je bijvoorbeeld een selfie kunt maken bij een Avondvierdaagse poster. Op deze manier kun je laten zien dat je de vierdaagse hebt gelopen. De leukste foto’s plaatsen we op onze Facebook-pagina.

De Avondvierdaagse Rijen heeft ook een eigen vlag laten maken. Deze vlag kost € 13,50 en kun je bestellen tijdens je inschrijving of via de website van de Avondvierdaagse Rijen.

Door deze vlag straks in de maand juni op te hangen, wordt er toch een unieke vierdaagse sfeer in Rijen gecreëerd.Wandelen is tijdens corona enorm in populariteit gegroeid, dus we verwachten dit jaar extra veel (nieuwe) deelnemers die willen genieten van mooie routes in de omgeving van Rijen.