Deze week zou in Rijen de Avondvierdaagse worden gelopen, maar ook hier hebben we de plannen moeten aanpassen in verband met Corona. Wat de organisatie betreft is dat goed gelukt en vorige week, op 1 juni is de speciale editie “Loop je eigen Vierdaagse Rijen” van start gegaan. Geheel corona proof en toch vier momenten in juni lekker aan de wandel over mooie routes van 3, 5, 10 of 15 km vanuit Rijen.

Alle routes en informatie kun je vinden in de gratis Avondvierdaagse Rijen app. Beschikbaar voor Android en iOS.
Op dit moment zijn er al 541 inschrijvingen. Tot 27 juni kun je inschrijven en meedoen. Deelname is uitsluitend mogelijk voor inwoners uit Rijen (postcodes 5121 en 5122). Je ontvangt dan een medaille en op de website www.avondvierdaagserijen.nl kun je een persoonlijk wandeldiploma aanmaken en downloaden.
Doe mee met de fotowedstrijd die loopt tijdens de “Loop je eigen Vierdaagse Rijen”. Hoe je mee kunt doen en de voorwaarden om mee te doen staan in de app en op de website.
Je kunt mooie prijzen winnen in de vorm van tegoedbonnen bij onze sponsors.
1e prijs: € 75 (sponsor: Albert Heijn Rijen)
2e prijs: € 50 (sponsor: Smaak Lokaal)
3e prijs: € 25 (sponsor: Jumbo Rijen)
Naast deze sponsoren zijn er meer bedrijven die de Loop je eigen Vierdaagse sponsoren. Zonder hen geen Vierdaagse in Rijen! Je kunt deze bedrijven vinden op de website en in de app.

De Avondvierdaagse Rijen heeft ook een eigen vlag laten maken. Deze vlag kost € 13,50 en kun je bestellen tijdens je inschrijving of via de website van de Avondvierdaagse Rijen.
Door deze vlag in de maand juni op te hangen, wordt er toch een unieke vierdaagse sfeer in Rijen gecreëerd. We rekenen op een gezellige “Loop je eigen Vierdaagse Rijen” juni maand.