Van Gastel Shoes heeft in juli jongstleden nieuwe showrooms geopend in Gilze. Met meer dan 400m2 is het prachtige pand in Gilze een waar “schoenen walhalla”. Verdeeld over zes showrooms vindt u naast kinderschoenen ook onze heren- en damesmerken.

Van Gastel Shoes is in 1842 opgericht en één van de grootste kinderschoenen leveranciers van Nederland. Naast drie toonaangevende kinderschoenenmerken (Braqeez, BunniesJR en Twins & Trackstyle) heeft Van Gastel Shoes sinds 2020 het merk McGregor onder licentie toegevoegd aan haar merkenpallet. Ook wordt het damesmerk EST1842 nieuw leven ingeblazen.

Van Gastel Shoes is met haar hoofdkantoor en logistiek al sinds 2019 aanwezig in Gilze, na een verhuizing vanuit Kaatsheuvel. Sinds juli zijn ook de showrooms gevestigd in Gilze. Helaas zijn de showrooms niet toegankelijk voor consumenten. Maar via de websites van de merken zijn de collecties wel te bewonderen.

Onze merken:
– McGregor (mcgregorshoes.nl)
– Twins & Trackstyle (twins-trackstyle.nl)
– Braqeez (braqeez.nl)
– BunniesJR (bunnies.nl)
– EST1842 (est1842.com)