Kom naar de Tech Doe Dag in Theek 5 Rijen!

In samenwerking met Cultuurplaats organiseert Theek 5 een spetterende Tech Doe Dag in de bibliotheek van Rijen op zondag 21 november. Je kunt meedoen met de ronde van 12.15 tot 14.30 uur of tussen 15.00 en 17.15 uur. Laat je verrassen door de spectaculaire openingsshow van Mad Science. Je wordt betoverd met coole experimenten door de gekke professor. Alsof dat nog niet genoeg is, schiet er schuim de lucht in en hebben we een vurige afsluiting!

Je kunt daarnaast kiezen uit maar liefst twee workshops zoals TikTok, Lego we do of light graffiti. We hebben drie pakketten voor kinderen van groep 3, 4 en 5 en drie pakketten voor groep 5, 6, 7 en 8. Kies welke workshops het beste bij jou passen en kom genieten. Ook krijg je een Razende rotormobiel gratis mee om thuis in elkaar te knutselen. Ben jij er ook bij?

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op www.theek5.nl/techdoedag-rijen.