In aanloop naar de verkiezingen stellen de lokale kandidaten van de VVD Gilze en Rijen zich graag aan u voor. Vandaag is het de buurt aan de nummer 6 op de kandidatenlijst: Liselotte de Boer. Liselotte woont samen met haar man en hun drie tieners in Rijen. Zij heeft als gezondheidszorgpsycholoog ervaring binnen de Jeugdzorg en werkt nu al jaren met mensen met ernstig Niet aangeboren hersenletsel bij Libra Revalidatie & Audiologie in Tilburg.

Liselotte de Boer vertelt: “Ik geloof in persoonlijke vrijheid en het gunnen van die vrijheid aan anderen, vrij zijn om eigen keuzes te maken en de gevolgen daarvan te dragen en gelijke kansen voor iedereen om jezelf te ontplooien. Daarom ben ik sinds 2014 lid van de VVD en actief binnen de lokale VVD Gilze en Rijen.”

Liselotte kwam in 2008 in Rijen wonen: “Vanwege het werk van mijn man bij de Luchtmacht, zijn we in 2008 in Rijen geland. Wij wonen hier met veel plezier.” In de weekenden is Liselotte veel te vinden op het sportpark waar ze haar kinderen aanmoedigt bij VV Rijen en HCGR. “In Rijen hebben we prachtige sportaccommodaties. Er is de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in nieuwe kunstgrasvelden, zowel voor de hockey als de voetbal. Zo kunnen mijn kinderen veilig en goed sporten. Als VVD Gilze en Rijen willen we hier de komende jaren mee doorgaan. Zo houden we goede sportvoorzieningen in onze gemeente en worden ze nog beter. Bijvoorbeeld met de renovatie van Achter de Tuintjes in Gilze en de nieuwbouw van de Margriethal. Maar ook door in Molenschot de voetbalvelden op te knappen zodat deze weer helemaal van deze tijd zijn.”

Wilt u ook met de VVD Gilze en Rijen aan de slag voor onze vier dorpen? Of heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op met één van onze raadsleden: Hans Rutten op 06-22956693 en via hansrutten8@gmail.com, Ryan van Osch op 06-42624667 en via ryanvanosch@gmail.com en Hans van Nistelrooij op 06-20423087 en via h.van.nistelrooij@ziggo.nl. Of benader ons via Facebook of Instagram.