Carnaval vier je samen met iedereen
Helaas gaat carnaval dit jaar wederom niet door zoals we dit alle jaren, voor de corona periode, gewend waren. Dat betekent natuurlijk niet dat we dit ongemerkt voorbij moeten laten gaan. De Rijense Carnaval Stichting en TS events waren sinds maart 2021 al samen bezig om een feest op te zetten rond het 55 jarig bestaan van de Rijense Carnaval Stichting. Toen eind december bleek dat deze feesten geen doorgang konden vinden werden gelijk al de eerste plannen gesmeed om een live stream op te zetten!

De belangrijkste uitgangspunten waren: twee mooie avondvullende programmeringen maken met iedereen die het Rijense carnaval een warm hart toedraagt en laten zien dat carnaval nog leeft onder de verenigingen en feestvierders. Het enthousiasme werd al snel gewekt en er werden leuke ideeën geopperd door verschillende carnavalsverenigingen zoals: CV We Kêike Wel, C.V. de Blauwneuzen, De Korte Broeke, C.V. Joa Zé Tie en De Jokers. Ook draaien de lokale Rijense DJ’s de sterren van de hemel te weten: DJ Jorn, DJ Nick, DJ Wilco, DJ Servy, DJ Peerke, DJ Matje, DJ Frank, DJ Maikel, DJ Stevie en DJ Robin. Daarnaast maken lokale helden Piet Reinieren, Peter Starink en Jeroen van Zelst ook hun opwachting. Om iedereen niet droog te laten staan tijdens de uitzending hebben we barman Walther achter de tap staan, misschien doet hij nog wel een solo op de trombone! Er komen zelfs nog dagelijks mooie ideeën en namen bij! Een gemêleerd gezelschap betekent dat er voor ieder wat wils is. Van het nostalgische carnaval tot hardstyle carnaval. Het belooft een gezellige maar ook interactieve avond te worden vol humor, muziek, spellen en verrassingen, maar vooral feest voor iedereen!

Oproep!
In het kader van het 55 jarig bestaan van de Rijense Carnaval Stichting hebben we een mooi voorprogramma gemaakt. DJ Matje draait de echte carnavals klassiekers met foto’s en beelden van vroeger tot nu. We zijn nog op zoek naar beelden, heb jij nog foto’s of misschien zelfs wel bewegende beelden van Carnaval in Rijen stuur deze dan door naar: aanleveren@derijensecarnavalsstream.nl en wie weet zie je jouw eigen beelden terug op 25 en 26 februari!

Dus hou jij van carnaval, in welke vorm dan ook? Kijk op 25 en 26 februari van 20:00u tot 00:00u naar De Rijense Carnaval Stream. Kijken doe je via: www.derijensecarnavalsstream.nl