Naar aanleiding van de versoepelde corona regels wijzigt De Rijense Carnavals Stream de starttijden van de stream. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 februari beginnen ze om 17:00u al met de carnavals uitzending. Het wordt nu de Rijense 3 uurkes vooraf, zodat iedereen al in de carnavals stemming kan komen en er daarna nog tijd is om de kroeg in te duiken!

Omdat de voorbereidingen al zo ver waren, was afzeggen eigenlijk geen optie meer. Carnaval zal zich dit jaar voornamelijk in de kroegen afspelen, omdat bijvoorbeeld de carnavalsoptochten niet doorgaan. De Rijense Carnavals Stream is daarom een mooi alternatief voor de carnavalsactiviteiten die normaal overdag zouden plaatsvinden!

Zo zijn bijvoorbeeld De Blauwneuzen bezig met de The Masked Singer Carnaval, C.V. We Kêike Wel gaat terug blikken op de afgelopen jaren, er is een voorprogramma met oude beelden van vroeger, maar ook staan nog steeds verschillende Rijense DJ’s klaar om het geheel muzikaal te omlijsten! Een mooi compleet carnavals programma voor jong en oud dus.

Mis het niet en kom in de stemming met De Rijense Carnavals Stream! Kijk op carnavals vrijdag en zaterdag vanaf 17:00u op www.derijensecarnavalsstream.nl Nu al staat er op deze site een uitleg hoe je de stream kunt bekijken!