Op vrijdag 18 maart 2022 heeft de 21-jarige Luke Bossers uit Rijen zijn eerste single uitgebracht; ‘Heaven Knows Why’.

Het nummer is geschreven samen met Edwin Balogh van EM Music in Rijen. Edwin is co-writer en producer van het nummer, maar vooral iemand die voor Luuk altijd steun biedt in goede en slechte tijden. Jarenlang hebben ze intensief samengewerkt en uitgekeken naar dit moment. Het nummer ‘Heaven Knows Why’ staat voor Luke symbool voor het accepteren van wie je bent als persoon en waar je voor staat, maar ook het accepteren van je imperfecties en de mindere tijden die ook bij het leven horen. Al van kinds af aan had Luke één droom, één passie en dat is eigen muziek maken en dit met zoveel mogelijk mensen delen. En nu is het moment dan eindelijk daar, ‘Heaven Knows Why’ is nu te beluisteren op alle streamingsdiensten

Link naar Spotify “Heaven Knows Why” van Luuk Bosser