Alle 1133 inwoners die PvdA gestemd hebben bedankt!
De verkiezingsuitslag op 16 maart was verrassend te noemen met grote winnaars en verliezers. Te midden van al dit tumult hebben 1133 mensen in Gilze en Rijen hun stem uitgebracht op de PvdA. We behielden ruim onze 2 zetels. En daar zijn we alle PvdA kiezers heel dankbaar voor.

Contact met inwoners
De PvdA Gilze en Rijen is een partij die graag in contact komt met onze inwoners. Het viel ons dan ook zwaar dat dat lange tijd niet fysiek gekund heeft door de komst van corona en alle daarbij behorende maatregelen. Gelukkig kon dit zeer recent weer wel. Op markten, pleinen en vaak deur aan deur lieten kandidaten en andere vrijwilligers van de PvdA hun gezicht zien en boden een luisterend oor. In de afgelopen maanden heeft de PvdA Gilze en Rijen heel veel mensen ontmoet en geïnformeerd. Uiteraard hebben wij hierbij ook onze bekende rode rozen uitgedeeld. Dit werd door onze inwoners zeer gewaardeerd. Ook na de verkiezingen zullen wij actief het contact met onze inwoners blijven zoeken.

Samen bouwen
De PvdA Gilze en Rijen zal samen met u en de andere politieke partijen blijven bouwen aan Gilze en Rijen: uiteraard letterlijk door te bouwen aan betaalbare woningen voor jong en oud, maar ook door te bouwen aan betere regelingen voor de lage inkomens en het behoud en versterken van het groen in onze gemeente en door verder te bouwen aan zoveel andere punten uit ons verkiezingsprogramma. De toekomst zal uitwijzen of wij dit samen bouwen vanuit de coalitie of oppositie mogen gaan doen, maar in ieder geval met een nieuwe enthousiaste fractie, want wij zijn zeer trots dat nieuwkomer Anthony Bisschops en onze ervaren Marielle Doremalen in de gemeenteraad gekozen zijn.

Voor meer informatie
Voor meer informatie: zie onze website: gilzerijen.pvda.nl of volg ons op social media. Of bel of mail onze raadsleden: Marielle Doremalen, Marielle@pvdagilzerijen.nl 06-44213664 of Anthony Bisschops, Anthony@pvdagilzerijen.nl 06-26117404