De avondvierdaagse Rijen vindt dit jaar plaats van 7 t/m 10 juni. De eerste avond is dus op de dinsdag na Pinksteren. De start en finish locatie is dit weer jaar vanaf de parkeerplaats P2 bij Theek 5. Het startbureau is in Theek 5 gevestigd. De organisatie is (bijna) klaar met de voorbereidingen om er een mooie week van te maken. Met de enthousiaste inzet van onze vrijwilligers en deelnemers gaat dit zeker lukken!

Inschrijving
De voorinschrijving via www.avondvierdaagserijen.nl is t/m 29 mei open. De deelnamekosten bij voorinschrijving bedragen € 4. Inschrijven van 30 mei t/m 6 juni 2022 kost € 5,00 per persoon.

Verder kunt u op dinsdag 7 juni 2022 nog ter plekke inschrijven.
Dit kan van 18.00 – 18.30 uur bij Bibliotheek Theek 5, A. Adriaansenpad 1, 5121 VS Rijen. Via ingang achterzijde De Boodschap.
De kosten bedragen dan € 6,00 per persoon.
Alleen contante betaling is mogelijk.

Afstanden
Er kan worden gekozen uit 3, 5, 10 of 15 kilometer per avond. Alleen de 3 km route is rolstoel-vriendelijk. Deelname staat open voor iedereen, of je nu alleen loopt of in groepsverband. Leerlingen van de basisscholen worden aangemeld via hun eigen school.
Alle avonden is de start vanaf het plein achter Theek 5
Op de laatste dag zullen de lopers met een defilé worden onthaald aan de finish. Dit met medewerking van maar liefst 4 muziekgroepen. Namelijk Soamengevat, Vlijt en Eendracht, Loods 35 en Thuis niet te houden. De organisatie roept iedereen op om alle wandelaars aan te komen moedigen tijdens hun laatste (kilo)meters!
Alle informatie over de Avondvierdaagse Rijen is te vinden op: www.avondvierdaagserijen.nl

Starttijden
Er wordt per afstand vertrokken en de starttijden zijn als volgt:
Start 3 km: tussen 18.40 en 18.45 uur
Start 5 km: tussen 18.35 en 18.40 uur
Start 10 km: tussen 18.30 en 18.35 uur
Start 15 km en alle individuele lopers: tussen 18.15 en 18.30 uur
Na 18.45 uur kan er niet meer worden vertrokken.

Tot slot
Alle informatie over de avondvierdaagse kunt u terugvinden op www.avondvierdaagserijen.nl en op de A4D app: avondvierdaagse rijen (voor Android en iOS). Hierop zijn ook alle routes (kaartjes en beschrijvingen) te vinden.
Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen tijdens de avondvierdaagse, dus bij deze een oproep om deze te delen op facebook (Avondvierdaagse Rijen) en twitter (A4D_Rijen).
De organisatie wenst alle deelnemers een mooie (hopelijk zonnige) week toe!