Zondag 26 maart 2023 vindt er een nieuwe talentenshow plaats in de gemeente Gilze en Rijen: ToiToiToi. Dit evenement biedt jong en oud kans om zijn of haar talent op het podium te tonen. Je kunt solo meedoen, als duo of een groep. Zang, dans, muziek, poëzie, trucs, alles kan en alles mag. Deelnemers maken kans op aanmoedigingsprijzen, waarmee zij hun talent verder kunnen ontwikkelen. Aanmelden kan vanaf heden!

Talentenshow ToiToiToi is ontstaan uit een samenwerking tussen Theaterschool Babzz, dansschool Kayra’s Movents, muziek- en zangsschool MuziekMakerijen en Stichting Cultuurplaats. Hiermee willen zij het gat vullen dat is ontstaan door het wegvallen van de CAR (Culturele Amateurgezel-schappen Rijen) dat jaarlijks in cultureel centrum De Boodschap werd gehouden. Met dat verschil dat niet alleen (delen van) verenigingen, maar ook individuele inwoners uit Gilze, Rijen, Molenschot en Hulten mogen deelnemen.

Allemaal talenten, dus geen verliezers
Er komt wel een vierkoppige jury, maar de organisatie kiest er bewust voor om geen 1e, 2e en 3e prijzen uit te laten reiken. Je kunt acts die verschillen qua samenstelling, leeftijd en discipline immers lastig met elkaar vergelijken. Wel maken enkele deelnemers kans op een aanmoedigingsprijs waarmee ze hun talent verder kunnen ontwikkelen. Het gaat dus niet om het winnen, maar om je talent te tonen en wellicht verder te ontwikkelen.

Meedoen?
Aanmelden kan als individu, duo of een groep tot en met 15 december 2022 via de websites van:
Theaterschool Babzz: theaterschoolbabzz.nl
Kayra’s Movents: kayrasmovents.nl
Muziekmakerijen: muziekmakerijen.nl
Cultuurplaats: cultuurplaats.nu