Bent u op zoek naar een leuk en uitdagend gezelschapsspel?

• Bridge is een uitdagend en boeiend kaartspel dat je samen met een partner speelt. Vaak binnen een club in competitieverband maar ook met vrienden of kennissen, thuis of op vakantie.
• Ook online zijn er tal van mogelijkheden om bridge te spelen.
• Het is gezellig, je ontmoet mensen met dezelfde interesse in het spel en je blijft mentaal fit.

De Rijense Bridge Club start op 9 januari 2023 op de maandagavond met een cursus beginnersbridge. De cursus bestaat uit 12 lesavonden en iedere avond begint met een uur theorie. Aanvang cursus is 20.00 uur. Na een kleine pauze zal het geleerde meteen spelenderwijs in praktijk gebracht worden. Kosten voor de cursus inclusief materiaal zijn 85 Euro. Kunt u reeds bridgen dan bent u natuurlijk ook van harte welkom om lid te worden van onze altijd gezellige Rijense Bridge Club. Onze speelavond is op donderdagavond van 19.45 uur tot ca 23.00 uur bij : de Boodschap, Nassaulaan 62 te Rijen.

Voor aanmelding en/of meer informatie:
• mail naar: cursussen@rijensebridgeclub.nl
• of bezoek onze website: rijensebridgeclub.nl