Geef je dan op voor de Klimaatsessie ‘van water tot droogte’

Het klimaat verandert. En dat merken we allemaal! Steeds meer krijgen we te maken met extreem weer in de vorm van wateroverlast, hitte, droogte en overstromingen. De urgentie is groot, want de klimaatverandering is niet meer te stoppen. Ook niet in Rijen Noordoost. Woont u in de wijk Breebroek, Doornbos, Mosselaar, Riekevoort, Sterkenhoeve, Wouwerbroek of in de wijk Zaaren. Doe dan mee!

Klimaat is van ons allemaal
Daarom willen we op 18 mei graag met u in gesprek. Onze leefomgeving klimaatbestendig maken kunnen we namelijk niet alleen. Wat kunt ú doen en wat kunnen we samendoen om ons te wapenen tegen extreem weer? Zodat hitte, extreme droogte en wateroverlast niet meer bedreigend zijn voor de mensen die hier wonen en werken?

Wanneer?
Helaas mogen we nog niet fysiek bij elkaar komen, daarom gaan we digitaal met u het gesprek aan. Dit doen we via een zoom meeting op dinsdag 18 mei van 19.00 uur tot 20.30 uur. Na aanmelding ontvangt u een email met uitnodiging met toegang tot de online dialoogsessie.

Aanmelden doe je zo
Bent u er de 18e bij? Stuur dan een e-mail aan duurzaamheid@abg.nl onder vermelding van klimaatsessie Rijen en u ontvangt een uitnodiging met deelname link.

Wat kunt u verwachten?
Het belooft een interactieve sessie te worden. Naast de gesprekken en presentatie van het klimaatportaal de Baronie, spelen we ook het klimaateffectenspel. Hiermee prioriteren we risico’s die in uw omgeving kunnen voorkomen.

Tot dinsdagavond 18 mei om 19:00!