Uitagenda

UITGELICHT

Fuad Hassen | Vogelvrij

Datum: 4 februari 2023
Tijd: 20:20 - 22:00
Locatie: CC De Boodschap - Nassaulaan 64, 5121 BC Rijen
Fuad
‘Vogelvrij’ is het vierde avondvullende cabaretprogramma van Fuad Hassen. Fuad valt op door zijn toegankelijke, laid-back comedy stijl. Het publiek is op zijn gemak bij Fuad en toch weet hij rake klappen uit te delen. Ook weer nu, in zijn programma ‘Vogelvrij’. Ook de pandemie heeft Fuad aan het denken gezet. Wat als vanzelfsprekend werd gezien bleek ineens niet meer te mogen. Nu de maatregelen zijn verdwenen vraagt hij zich af of we échte vrijheid wel aankunnen. Zijn wij als volk niet al te veel gedomesticeerd? Want als je het gewend bent om via een app een volledige maaltijd thuisbezorgd te krijgen, wordt het vangen van een kip voor je avondeten ineens een heel ander verhaal… Daar sta je dan. In je zelfgemaakte kleding. Met een kip in je hand. Onder een afdakje. Onbeschermd.

Film Die Je Raakt

Datum: 5 februari 2023
Tijd: 13:50 - 16:45
Locatie: CC De Boodschap - Nassaulaan 64, 5121 BC Rijen
FEB
Documentaire middag met twee prachtige films: Het Verdriet van Carnaval en Daten in de Dancing In de documentaire Het Verdriet van Carnaval gaat filmmaker Frank van Osch op zoek naar de ziel van de doorgewinterde carnavalsvierder en zijn of haar verdriet om een feest wat niet doorging in 2021. Wat missen de fanatieke carnavalisten nou eigenlijk? Daten in de Dancing: Halverwege de doorgaande weg van Eersel naar Postel ligt Dancing Heidelicht, waar Vlaanderen en Nederland elkaar ontmoeten. Letterlijk. De stamgasten zijn veelal de 70 gepasseerd en hebben al een heel leven achter zich. Vaak zijn ze weduwe of weduwnaar. Maar hier veranderen ze in schuchtere pubers, schuifelend over de planken vloer, spiedend in het rond. Voor € 7,50 naar de film incl. een kopje koffie of thee.

CARNAVALSMIS 2023

Datum: 17 februari 2023
Tijd: 18:30
Locatie: Maria Magdalenakerk - Hoofdstraat 60, 5121 JG Rijen
Carnavalsmis_2023_png is voor social media
Mede mogelijk gemaakt door: > Jan en Annemiek Verboom > Studio 5121 > Smaak > Wilgenhart/Govers Entertainment > Everything Sweet

-- advertentie --

Deelnemers uitgelicht

-- Volg ons --

facebook