100 UUR CARNAVAL – Anders moar wel carnaval

2021 is een bijzonder carnavalsjaar. De RCS, Leuttapper, Papslokkers en het Krimpersgat organiseren samen met Gotcha 100 uur ONLINE carnaval! Met veel muziek van onze lokale DJ’s en artiesten, met oude en nieuwe beelden van optochten, sleuteloverdracht, LIVE verslag, sauwels en interactieve carnavals activiteiten.

5 dagen FEEST! Doe mee aan onze activiteiten en steun de carnaval. BINGO, QUIZ, KARAOKE CARNAVAL. Vraag je eigen carnavalskraker aan en maak een foto van je carnavalssmoking. Samen maken we er toch een super gave carnaval van. Houd de facebook pagina #100uurCarnaval in de gaten voor alle acties en activiteiten.

Klik hier voor het programma. ALAAF!

Corona protocol Wij houden ons aan het Coronaprotocol.

STEUN ONZE CARNAVAL MET:

Met een donatie of doe mee aan 1 van de activiteiten.

// EEN  CARNAVALSKRAKER:

Voor 5 euro kun je een verzoekplaat aanvragen. Deze wordt door de DJ gedraaid. Tevens zullen wij je naam opnemen in de CarnavalsHelden lijst. Uw donatie komt ten goede aan de carnaval.

// EEN ALAAF PLAAT MET BERICHT:

Voor 10 euro kun je een verzoekplaat aanvragen met een bericht. Deze plaat wordt door de DJ gedraaid met jouw boodschap. Ook hier word je opgenomen in de CarnavalsHELDEN lijst.

// EEN CONFETTIE BOODSCHAP:

Onze confettiekoning staat te popelen om voor jou LIVE op TV een confettieshot af te vuren. Jij geeft aan tussen welke tijd hij afgeschoten mag worden. De DJ, presentator of nar zal tevens jouw boodschap vermelden. Voor 25 euro heb je je eigen moment en steun je onze carnaval.

// BESTEL MUZIEKBINGO KAART:

Gek op Bingo en liefhebber van carnavals muziek. Bestel dan voor 11,00 euro je muziekbingo kaart. De carnaval muziek bingo is op zondagavond 14 Februari en start om 17.00 uur. Er zijn weer super leuke prijzen. Feest, Feest en nog meer FEEST.

// BESTEL LINBERG BINGO KAART:

Bingo Bingo Bingo. Vallen de juiste getallen? Tijdens het programma kom je erachter. Cijfers worden omgeroepen of komen in beeld. Het is dus een kwestie van opletten. Bingo voor leuke prijzen. Een kaart kost 11,00 euro. We starten maandagavond 15 februari om 18.30u.

// DOE MEE AAN DE CARNAVALS QUIZ:

Hoe is jouw kennis op het gebied van Carnaval? Dat gaan we testen tijdens de grote carnavalsquiz. Ook deze wordt LIVE uitgezonden. Geef jezelf op. Voor 11,00 doe je mee. Je ontvangt een ZOOM-link zodat je digitaal in de studio aanwezig bent. Quiz start maandag om 21u.

// DOE MEE AAN DE LOTERIJ:

Fijn dat u de carnaval steunt met de loterij. Een lot kost 5,00 euro. Tevens hebben w een speciale aanbieding: 10 loten voor 33,00 euro!

De hoofdprijs is een shoppingbon twv 250,00 te besteden bij de winkeliers in de gemeente. Deze hoofdprijs is aangeboden door: vakantiewoningen huren Spanje Casitacostablanca.nl Daarnaast heeft de horeca nog leuke prijzen beschikbaar gesteld. Ruim 20 prijzen zijn te winnen, en wie weet nog meer. Allemaal de moeite waard.

Dank aan: de Huyskamer Gilze, Herberg de Drie Linden Molenschot, Smaak Rijen, Engeltje Molenschot, De Schakel Gilze, de Hof van Gilze, De Hooikar, The Banner, de Heeren van Rijen, Samen in Gilze, Den Brooy, Sportcafe Gilze, Sjef’s Table Rijen.


Mede mogelijk gemaakt door:

  • De leuttappers
  • Hangijzers
  • Papslokkers
  • De Krimpers
  • Gotcha
  • HalloGilzeRijen

Deelnemers HalloGilzeRijen