Begin van dit schooljaar is de Bolster gestart met een wensbus. Hierin worden regelmatig kleine en grote wensen gestopt. Deze wensen zijn altijd voor een ander. Zo hebben ze dit jaar al kinderen uit groep 3 leren strikken en heeft groep 1-2A samen met meneer Cor mogen lunchen.

Begin van dit schooljaar kregen zij ook een wens van Ole en Sita. Zij wilden graag iets organiseren voor de bejaarden van het St. Franciscus. Het idee erachter was dat deze mensen vaak eenzaam zijn en nooit meer op een school komen en dan zou het leuk zijn als leerlingen dan iets mogen gaan doen.

Voor deze wens is er een klein groepje opgestart die samen met een leerkracht en begeleider van het St. Franciscus is gaan brainstormen. Ze kwamen al snel op de het idee om optredens te gaan verzorgen.

Deze leerlingen van groep 8 zijn toen door de school gegaan om te vragen wie er mee wilde doen. Iedereen was enthousiast. Elke groep mocht een aantal kinderen aanwijzen die iets gingen voorbereiden voor deze dagen.

Voorbereidingen
Terwijl op school ondertussen de voorbereidingen van start waren gegaan, mochten de mensen in het St. Franciscus zich opgeven voor de show. Ook moesten ze aangegeven of ze in een rolstoel zaten, zodat hier rekening mee gehouden kon worden met de eventuele zitplaatsen.

Dinsdag 23 januari en donderdag 25 januari was het zover. ’s Ochtends bij de deur werden de ouderen welkom geheten. Het programma begon bij de circuspiste van groep 1-2. Daar hebben ze naar verschillende circusacts mogen kijken. Nadat ze bij de groepen 1-2 waren geweest, was het tijd voor een kopje koffie, thee en natuurlijk een koekje.
Daarna was het tijd om naar de speelzaal te vertrekken, want daar konden ze genieten van een spetterende show van de groepen 3 tot en met 8.

Toen de acts afgelopen waren kregen de kinderen alleen maar complimenten. De gasten hadden genoten van de optredens. Ze vonden het heerlijk om te zien wat de kinderen voor hen hadden georganiseerd.