De vakantie is weer begonnen! Tijd om te genieten van de zon, lekker met je vriendjes te spelen én een musical te maken bij Theaterschool Babzz. Een musical? Jazeker! De Zzummer’scool komt er namelijk weer aan. Vanaf maandag 30 augustus mag je een hele week bij ons komen zingen en dansen. In vijf dagen tijd maak je een eigen musical, mét echte kostuums en decor. Aan het einde van de week speel je een voorstelling waarbij iedereen mag komen kijken!

Hieronder vind je wat extra informatie die vooral je ouders fijn vinden om te weten:
• De Zzummer’scool vindt plaats van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 3 september, iedere dag van 10:00 tot 16:00 uur in CC De Boodschap in Rijen;
• Iedereen van 6 tot en met 12 jaar is welkom, ook als je geen lid bent van Theaterschool Babzz;
• De kosten voor de Zzummer’scool zijn €100,00 per persoon*;
• We zullen werken volgens de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM, wat ook invloed kan hebben op de hoeveelheid publiek dat bij de eindvoorstelling aanwezig kan zijn;
• Aanmelden kan via info@theaterschoolbabzz.nl.

Je kunt je vanaf NU aanmelden voor de Zzummer’scool. Wees er snel bij, want vorig jaar zat de week binnen twee weken vol!

*Moet je als ouder(s) rondkomen van maximaal 120% van het sociaal minimum, omdat je bijvoorbeeld in de bijstand of schuldsanering zit en woon je in de gemeente Gilze Rijen? Zit je nog niet aan een maximum van € 450,- per jaar voor jouw kind bij het Jeugdfonds Cultuur Brabant? Weet dan dat je voor een vergoeding van de kosten een aanvraag kunt indienen bij het Jeugdfonds Cultuur Brabant.