Allereerst de beste wensen voor 2022 met veel positiviteit en gezondheid. We hopen dat het jaar voor iedereen veel lichtpuntjes gaat brengen! Ons politieke jaar begon met de installatie van onze nieuwe wethouder Annette Stinenbosch, we wensen haar heel veel werkplezier en succes toe in onze mooie gemeente. Samen sterker voor een mooi Gilze, Hulten, Molenschot en Rijen.

Grote projecten en opgaven
Onze gemeente heeft veel op stapel staan. Woningbouw, spoorzone en het centrumplan Rijen zijn slechts een greep uit de vele projecten en opgaven. Sandra Diepstraten heeft daar een grote kwalitatieve bijdrage aan geleverd. Na haar vertrek zijn we zoals u al weet op zoek gegaan naar vervanging. We zijn erg blij dat Annette Stinenbosch als ervaren bestuurder haar schouders eronder wil zetten zodat de voortgang van de projecten niet in de knel komt. Het betekent ook dat de andere wethouders hun eigen taken goed kunnen blijven uitvoeren. Dat is belangrijk voor onze gemeente en voor onze inwoners.

Kieslijst 2022
In een eerder bericht hebben we onze kieslijst gepresenteerd. Graag stellen we Abdullah Kanbur uitgebreider voor. Abdullah is 24 jaar en is geboren en opgegroeid in Rijen. Hij staat op plek 3 van onze lijst. Hij studeert rechten aan de universiteit van Tilburg. Daarvoor zat hij in Dongen op het Cambreurcollege en was actief in het succesvolle Lagerhuis debatteam. Ook was hij actief lid van de moskee en één van de initiatiefnemers en organisatoren van het Turkse Festival in Rijen. “Ik wil graag iets terug doen voor de omgeving waar ik ben opgegroeid. De ontwikkeling van de jeugd binnen de maatschappij, met gelijke kansen, en het recht op wonen zijn voor mij van cruciaal belang. Ik maak me sterk voor diversiteit, verbinding tussen culturen en wil heel graag kansarme jongeren helpen bij hun ontwikkeling”. Het CDA is blij met de jongeren die hun talenten willen inzetten voor het CDA en onze mooie gemeente. Samen zijn we sterker!

Verkiezingsprogramma
Ons verkiezingsprogramma 2022-2026 is vastgesteld door onze leden en staat bijna klaar om gepresenteerd te worden. We komen snel bij u terug om onze thema’s en standpunten toe te lichten.

Reacties kunnen worden gemaild naar secretaris@cdagilzerijen.nl