Op 16 maart 2022 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Op plaats 9 van de kandidatenlijst van de PvdA Gilze en Rijen staat Jos Schiphuis uit Rijen.

Starter
Jos Schiphuis (31) woont sinds ongeveer twee en een half jaar met zijn vrouw in Rijen. Sinds een klein jaar is hij actief binnen de PvdA Gilze en Rijen. Als starter op de woningmarkt weet hij hoe moeilijk het is om een betaalbare woning te vinden. Jos: “Toen ik samen met mijn vrouw op zoek ging naar een betaalbare woning, merkte ik dat die bijna niet te vinden zijn. Ik kan me dan ook helemaal vinden in het standpunt van de PvdA Gilze en Rijen dat er meer betaalbare huur- en koopwoningen gebouwd moeten worden in de gemeente”.

Kunst en cultuur
Jos heeft affiniteit met sport, kunst en cultuur. Hij vindt het belangrijk dat er niet alleen voldoende aandacht is voor sport, maar ook voor kunst en cultuur. Jos: “Het lijkt erop dat sport belangrijker gevonden wordt dan kunst en cultuur. Terwijl het juist zo belangrijk is om je ook op cultureel en kunstzinnig gebied volledig te kunnen ontwikkelen”. De PvdA Gilze en Rijen vraagt om meer aandacht voor kunst en cultuur en heeft hiervoor plannen in haar verkiezingsprogramma.

Informatie
Een stem op Jos Schiphuis is een stem op de PvdA! Jos kun je gewoon bellen 06-49366059 of mail naar jschiphuis22@gmail.com , ook na 16 maart!
Kijk voor het complete verkiezingsprogramma op de website: PvdA Gilze en Rijen

Volgens ook op Insta: @pvdagilzeenrijen of op Facebook: PvdA Gilze en Rijen
@gemeenteraadverkiezingen @gilzerijen