De 11e van de 11e gaan we op een nieuwe manier vieren in Rijen! De afgelopen jaren lijkt het animo voor carnaval in Rijen wat op zijn retour. Dit komt niet alleen door corona, maar ook de oude stijl carnaval in het Wringersgat sprak niet iedereen meer aan. Na twee succesvolle avonden met “De Rijense Carnavals Stream” is het idee ontstaan om, met een aantal carnavalsverenigingen, weer samen iets op te gaan zetten, dit zijn immers verenigingen die carnaval een warm hart toedragen. Zodoende geven we het Wringersgat een nieuwe boost waarin we ook de nieuwe generatie feestvierders betrekken.
Wat gaan we doen de 11e van de 11e? Geen lange presentaties of andere voordrachten, maar gewoon een avond groot feest om het Carnaval in het Wringersgat te starten! Gezellig bijkletsen, polonaise lopen en een biertje drinken met alle Hangijzers en Hangijzerinnekes. Kom in je carnavalsoutfit helemaal in de carnavalssfeer met de volgende Dj’s: Dj Nick, Dj Wilco, Dj Frank en het Jokers Dj team! Tevens wordt ook deze avond de nieuwe Prins van het Wringersgat bekend gemaakt! Om de carnavalsavond af te maken komt Jeroen van Zelst nog wat nummers zingen! De avond begint om 20.30u bij Café ’t Rijens Vat en entree is gratis.

De Rijense Carnavals Vrienden
Wie zijn nu die Rijense Carnavals Vrienden? Op dit moment zijn dit de volgende verenigingen: C.V. de Blauwneuzen, C.V. Joa Zé Tie, De Jokers, de Rijense Carnaval Stichting, C.V. De Korte Broeke en TS Events. Iedereen die het carnaval in Rijen een warm hart toedraagt is welkom! Dit wordt na “De Rijense Carnavals Stream” het eerste openbare evenement wat we gaan geven, maar misschien ligt er nog wel meer in het verschiet… Alle ideeën zijn welkom om Carnaval in Rijen weer terug op de kaart te zetten!