Ik ben Richard van Roozendaal en vanaf 1 juni 2023 25 jaar bij Praxis werkzaam. in die 25 jaar heb ik dat met veel plezier gedaan maar heb ook ontzettend veel tegenslagen gekend. Kleine greep hieruit zijn:
ACNES (een buikzenuwbeknelling-ziekte)
Een hart-infarct
Een soort Burn-Out gehad maar niet werk gerelateerd.

Mijn werkgever is altijd loyaal naar me geweest en heeft me steeds weer de kans gegeven om geheel terug te kunnen komen.

Alles gaat nu heerlijk maar in maart 2021 bleek ik ook Diabetes te zijn. Ik heb vervolgens mijn leven met voeding en bewegen aangepast. Resultaat 15kg en diabetes vrij. Met name het bewegen heeft me veel gebracht. Bewegen in de vorm van wandelen. Het gaf me ook ruimte elke dag om controle op alles te krijgen en te houden.

Ik wil dat nu verenigen door op 30 mei 2023 een wandeling te starten van Praxis Groningen naar Praxis Assen. Ik ga vervolgens van Praxis naar Praxis lopen om uiteindelijk op zaterdag 17 juni 2023 in Praxis Maastricht Mega aan te komen.

Ik heb gemeend om hier een goed doel aan te koppelen en niet de hartstichting of voor suikerziekte maar Kika.

Waarom Kika?
In 2018 heb ik van heel dichtbij meegemaakt hoe mijn buurjongen Jayden aan leukemie is komen te overlijden. Details wil ik achterwege laten maar nadat ik hem eens eerste hulp heb geboden en de buren heb ondersteund werd mijn band met hem en hen groter. Hij was zeer goed bevriend met mijn oudste zoon en speelde daar volop mee en hij was ook jarig op dezelfde dag als de tweeling die ik heb. Zij zijn 2 jaar jonger.

Jayden hebben we uiteindelijk een dag voor zijn 11de verjaardag uit het Maxima opgehaald zodat hij thuis kon sterven. Een dag na zijn 11de verjaardag is dit dan ook gebeurd.

The impact is en blijft enorm en gaat nooit meer weg maar daarom is het goede doel Kika.

Ik wil laten zien dat ondanks alle gezondheidsproblemen en mentale problemen, ik nog echt iets voor een ander kan klaarstaan. Dus ik wil mijn wandel voor elkaar maken. We doen het voor elkaar.

De wandeling is ongeveer 400m km en ik hoop dat de mensen met de sponsering per km willen gaan doneren. Dat kan 25 cent zijn en ja dat heb ik het liefste want dat is 100 euro. Maar 5 cent per kilometer is ook mooi 20 euro en ben je een kind en/of je kan niet veel missen maar je wilt toch wat doen dan is 1 cent de kilometer dus ook meer dan prima. Elke euro telt.

Je doet het niet voor mij maar je helpt kinderkanker in de toekomst de geschiedenisboeken in.

Mijn tocht zal te volgen zijn op social media:
www.facebook.com/groups/504471751109885
www.youtube.com/@voorelkaarmaken
www.instagram.com/voorelkaarmaken/
https://www.actievoorkika.nl/de-voor-elkaar-maken-wandel

Helpt u mij mee om het VOOR ELKAAR TE MAKEN?