Van dinsdag 4 t/m vrijdag 7 juni vindt in Rijen de Avondvierdaagse plaats, georganiseerd door de A4D commissie van Atletiek vereniging Spiridon.

De laatste dag zal zoals gebruikelijk worden afgesloten met een defilé. Zo kan iedereen worden ontvangen die 4 dagen achter elkaar 3, 5, 10 of 10 kilometer heeft gewandeld.
Het defilé vertrekt tussen ongeveer 19:30 en 19:45 uur vanaf het Wilhelminaplein, zodra de route verkeersvrij en veilig is. Daarna verloopt de route via de Hoofdstraat, Mariastraat, Raadhuisplein, Nassaulaan (parallelweg) en de Van Duivenvoordestraat naar de aankomst op de parkeerplaats achter Cultureel Centrum De Boodschap. Daar kan dan de welverdiende medaille in ontvangst worden genomen.

Onderweg zijn verschillende muziekgezelschappen aanwezig om het defilé muzikaal luister bij te zetten. Op de kaart is de route van het defilé en de locatie van de muziekgezelschappen zichtbaar. Iedereen is welkom om de wandelaars van de Avondvierdaagse Rijen te feestelijk ontvangen langs de route.

Op www.avondvierdaagserijen.nl is verder alle informatie van de Avondvierdaagse Rijen te vinden en kan ook een persoonlijk wandeldiploma worden gemaakt. Een leuke herinnering aan 4 dagen wandelen bij de Avondvierdaagse Rijen. Via de website kan ook nog steeds de speciale Avondvierdaagse Rijen vlag worden besteld. En, tenslotte, je kunt je via de website nog steeds inschrijven voor de Avondvierdaagse Rijen.