Na twee maanden dicht te zijn geweest, opende bibliotheek Theek 5 vorige week de deuren van vijf van haar vestigingen. Vanaf dinsdag 2 juni zijn ook alle overige Theek 5-vestigingen weer open (met uitzondering van onze locaties in de activiteitencentra Dommelbergen en Oosterheide in Oosterhout). Ze hanteren tot medio september wel aangepaste openingstijden, deze kun je vinden op www.theek5.nl/weeropen.

Om jullie weer in de bibliotheek te verwelkomen en als blijk van hun dank voor jullie steun en begrip de afgelopen tijd, heeft Theek 5 een kleine attentie voor haar leden en bezoekers.

Alle leden krijgen vanaf 2 juni bij hun bezoek een bedankkaart met een zakje bloemzaadjes. Ze hopen dat de zaadjes mooi tot bloei komen en dat deze symbool staan voor de betere tijden die voor ons liggen.*

Vanaf 2 juni kunnen alle leden en overige bezoekers bij hun bezoek een unieke boekenlegger meenemen. De voorzijde is ontworpen door de Oosterhoutse schrijver, dichter en tekenaar Eus Roovers. De komende maanden lanceert Theek 5 elke eerste dag van de maand een nieuwe boekenlegger, waarvoor een wisselende lokale kunstenaar een uniek ontwerp aanlevert.*

Misschien wil je de komende tijd wat extra boeken lezen, omdat je het de afgelopen tijd met minder boeken hebt moeten doen. Of omdat je daar de komende maanden extra tijd voor en zin in hebt. Daarom hebben ze voor de abonnementsvormen BelangRIJK en RIJK het maximaal aantal te lenen materialen tot eind 2020 verhoogd van 15 naar 30. (SchatRIJK-abonnees blijven onbeperkt lenen.)

* Eén per lid resp. bezoeker, zolang de voorraad strekt.