Bron: Gemeente Gilze en Rijen – 07 november 2017

Om alle vrijwilligers in onze gemeente te bedanken en te waarderen, houdt de gemeente Gilze Rijen samen met VIPvoorelkaar van 4 tot en met 10 december de Week van de Vrijwilliger. Deze week staat in het teken van tal van activiteiten en workshops. Vrijwilligers kunnen gratis deelnemen aan deze activiteiten.

Wethouder Ariane Zwarts: “We zijn trots op onze vrijwilligers. Zij doen belangrijk werk in onze dorpen en verdienen het om verwend te worden. Daarom bieden we hen tijdens de week van de vrijwilliger allerlei compleet verzorgde, leuke, ontspannen, actieve en leerzame workshops en activiteiten aan.”

Het totale aanbod aan workshops en activiteiten is verzorgd door een groep van maatschappelijk betrokken ondernemers en particulieren uit Gilze, Rijen, Hulten en Molenschot. Ook burgemeesters en wethouders bieden ieder een activiteit aan.

Om zoveel mogelijk vrijwilligers de mogelijkheid te geven om deel te nemen aan activiteiten, mogen zij zich voor maximaal twee activiteiten aanmelden. Het volledige aanbod staat op www.vipvoorelkaar.nl. Daar kunnen zij zich ook aanmelden.