Optocht Rijen

Zondag 19 november zal de goedheiligman rond 13:00 uur aankomen bij het gemeentehuis aan het Raadhuisplein.
De optocht zal om 14:00 uur beginnen en loopt van het Raadhuisplein naar de Schoutstraat, De Wittstraat, Vreedestraat, van Hogendorpstraat, waar ze de Hoofdstraat oversteken naar de Hoeksestraat, Doornbos, Zaaren, Magrietstraat, Laagstraat, Marijkestraat, met als eindbestemming het Wilhelminaplein. Hier eindigt rond 15:00 uur de optocht.

Optocht Gilze

Zondag 19 november: Om 13.00 uur zal de Intocht door Gilze starten. Vanuit Het Huis van Sinterklaas (Villa Mol) Route: Nieuwstraat, Mr. Schrauwenstraat,  Wildschut, Strijp, van Heinsbergstraat, Oranjestraat, Raadhuisstraat, Alphenseweg, Kerkstraat , Augustinastraat, Kusterstraat, Kerkstraat (De Schakel)
Omstreeks 14.15 uur zal de Sint en zijn Pieten aankomen bij De Schakel. Dit jaar zullen de grote kinderen verrast worden met een feestmiddag tot ongeveer 16.00 uur. Het laatste halfuur, tussen 15.30 en 16.00 uur, wordt er nog een fotomomentje ingelast voor de ouders met baby’s.

Optocht Molenschot

Zondagmiddag 19 november zal Sinterklaas met zijn Pieten Molenschot weer bezoeken. Sinterklaas en zijn Pieten rijden door de straten van Molenschot en is er een gezellig feest met ranja en pepernoten met als afsluiter een cadeautje voor de kinderen in de Molenwiek.