jeugdcarnaval

De skinnyRED vrijwilligers organiseren geweldige jongerenfeesten. Ook met Carnaval gaan ze een prachtig feestje bouwen. Met de allerlaatste beste muziek in afwisselende stijlen: feesten, hossen, springen en dansen én een grote lichtgevende discodansvloer. Prachtig geluid. Goede sfeer. Zitbanken. En een buiten ruimte. In één woord … Uniek!

Voor wie? 
skinnyRED feesten zijn voor alle jongeren op de middelbare school. Dus ruwweg in de leeftijd tussen 13 en 18 jaar. Je moet wel op de middelbare school zitten, legitimatie is verplicht en bij twijfel kunnen we je schoolpas of id vragen.

Waar?
De feesten zijn in de gymzaal van De Schakel (Kerkstraat in Gilze). De ingang is aan de achterzijde van het gebouw.

Openingstijden:

  • Zaterdag 10 februari van 20.30 uur tot 0:30 uur
  • Maandag 12 februari van 20.30 uur tot 0:30 uur
  • Dinsdag 13 februari van 20.30 uur tot 0:00 uur

Tot een uur voor sluitingstijd is er nog mogelijkheid om binnen te komen, hierna kun je alleen nog maar naar buiten en wordt er niemand meer binnen gelaten. En denk eraan dat als je tussendoor weggaat, je bij terugkomst opnieuw zult moeten betalen.

Kaartverkoop:
Bij Novy Hapers in Gilze, de Schakel in Gilze en bij de Boodschap in Rijen. De voorverkoop start op 15 januari 2018 en vanaf 22 januari bij Da’s Andere Koek in Tilburg.

In de voorverkoop kun je een 3-avonden kaart kopen voor 15 Euro. Hiervoor krijg je tijdens Carnaval 2018 dan alle dagen gegarandeerd toegang bij de skinnyRED feesten. De 3-avondenkaart is niet te koop aan de kassa’s op de avonden zelf.
Avondkaarten zijn alleen op de avond waarvoor je hem hebt gekocht geldig. Deze kaarten kosten 6 Euro. Als er na de voorverkoop nog kaarten over zijn, dan kun je ook aan de deur een avondkaart kopen voor 6 Euro per stuk. Ben wel op tijd, want vol=vol.

Bij de bar zijn zowel frisdranken als alcoholvrije dranken te krijgen. Allemaal tegen een mooie prijs van 1 bon (1 bon = 1 Euro). We verkopen geen alcohol. Wel ook snoep en snacks.