Duurzaamheid is de laatste jaren een veelbesproken onderwerp. Ons aardgas raakt op, grondstoffen worden steeds zeldzamer en het weer extremer. Hoe kijkt u hier tegen aan?

Bent u bezig met bijvoorbeeld energie besparen, bewust inkopen, afval scheiden, regenwater opvangen of meer groen in uw omgeving? Vindt u het belangrijk en zinvol dat we hier samen iets aan doen? En hoe kunnen we dat het beste doen?

Samen met u
De gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau en Gilze en Rijen willen graag weten óf duurzaamheid u bezig houdt en op welke manier. Uw mening en tips nemen zij mee in het nieuwe duurzaamheidsbeleid. Samen met u willen ze bepalen waar de komende tijd de aandacht voor duurzaamheid naar toe gaat en hoe dat gaat gebeuren.

Vul in en win!
Hiervoor is een korte enquête opgesteld. Het invullen van de enquête kost u vijf minuten. Onder de invullers verloten de gemeenten lokale cadeaupakketten.

De enquête kunt u hier invullen.

Benieuwd naar de resultaten? 
De resultaten van de enquête bespreken de gemeenten graag met u. Hiervoor zijn drie bewonersbijeenkomsten gepland:

  • 15 januari 2019 in het SKAC gebouw Chaam, Gilzeweg 12
  • 22 januari 2019 in het CCB Baarle-Nassau Pastoor de Katerstraat 5
  • 29 januari 2019 in CC De Boodschap Rijen Nassaulaan 62-64

De bijeenkomsten vinden plaats van 19.30 uur tot 21.00 uur. In de enquête kunt u aangeven of u hier graag een persoonlijke uitnodiging voor ontvangt. U bent overigens ook welkom zonder aan te melden en u kunt ook een bijeenkomst bijwonen die in een andere gemeente plaatsvindt dan waar u woont

Meer vragen? 
De projectleider van de duurzaamheidsvisies is Karin van den Akker. U kunt haar mailen via karinvandenakker@abg.nl.

Bedankt!
Namens alle drie de gemeenten alvast bedankt voor het invullen van de enquête.