Ja, de nieuwe musical voor de Performerzz is bekend en jij kunt je nu opgeven om auditie te komen doen! (iedereen vanaf de middelbare school is welkom) De repetitie is op maandagavond van 19 tot 21 uur in Rijen en de voorstelling zal in juni 2025 zijn.
BACK TO THE 80’S
Weet je nog dat acteurs een Amerikaanse president konden worden? Dat blauwe oogschaduw cool was? Atari de nieuwste technologie was? Ofwel het tijdperk van De Rubik’s Cube, Max Headroom en de mutant Ninja Turtles. Deze musical brengt je weer helemaal terug naar die tijd, in de stijl zoals dat ook gebeurde in de films Back To The Future & Karate Kid. De 30-jarige Corey Palmer is weer terug als 17-jarige in zijn klas op de William Ocean High School en beleeft alles weer opnieuw. Hij raakt weer verliefd op het coolste meisje van de klas, zijn buurmeisje Tiffany. Zal zijn Prom Night nu wel een succes worden?

De liedjes van deze musical zijn hier te vinden: https://open.spotify.com/playlist/6do4i7NQ7XBjlmSVbUy3f5