Verse Helden komt bij jullie thuis met een muzikale LenteBoost. Kijk en luister daarom mee, we laden ons weer op door en voor alle moois wat komen gaat.
Op zondagmiddag 25 april verzorgt Verse Helden een muzikale middag waarvan jullie kunnen genieten zowel via HalloGilzeRijen TV als via de Verse Helden Twitch livestream.
In een 3 uur durende uitzending komen liveoptredens langs, gesprekken met gasten en ook zullen er mooie oude Verse Helden beelden te zien en te horen zijn. Ga ervoor zitten en verwen je zelf met een hapje en een drankje. Wij zullen zorgen voor muziek bij jullie in de huiskamer of op jullie terras.

De uitzending start die zondag om 14.00 uur en loopt door tot 17.00 uur.
Langs komen gaat helaas niet want we moeten ons bij de uitzending nu eenmaal houden aan alle dan geldende Corona maatregelen. Laat je verrassen door zowel bekende als nieuwe Verse Helden en door beelden van Helden van de afgelopen 7 jaar. Ook komen er Helden aan het woord. Om de wisselingen tijdens deze 3 uurtjes mogelijk te maken worden de tussenliggende tijden opgevuld met een radioshow met muziek en beeld.
Doorbreek de Corona sfeer en beleef met ons allemaal samen deze geweldige middag. Luister en doe je mee?
Volg ons op onze website www.versehelden.nl, op onze Verse Helden facebookpagina en Instagram voor steeds het laatste nieuws.