Mocht het in de afgelopen periode erop lijken dat er bij Lokaal FNV Grensstreek – Leistroom weinig of geen activiteiten waren, dan zit men op een verkeerd spoor.
Ondanks de weinige mogelijkheden en de diverse gezondheidsbelemmeringen (corona) zijn de bestuursleden en diverse kaderleden toch flink actief.

Naast het volgen van de digitale FNV Webinars en het digitaal vergaderingen probeert men het FNV toch nog in de belangstelling te krijgen.

De werkgroep Communicatie is hard aan het werk om de facebookpagina goed op te zetten en te onderhouden met de laatste nieuwsberichten. Men kan al een kijkje nemen op www.facebook.com/Lokaal FNV Grensstreek Leistroom

Het werk van de werkgroep Jubilarissen is even op een lager pitje komen te staan, vanwege het niet kunnen organiseren van de bijzondere bijeenkomsten voor de FNV-jubilarissen.

De werkgroep Politiek is achter de schermen bezig met hun voorbereidingen en plannen rond de komende gemeenteraadsverkiezingen van 2022 [deze zijn op 16 maart 2022].
Zie hiervoor https://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlandse_gemeenteraadsverkiezingen_2022.
De voorlopige planning van activiteiten in 2021 [onder voorbehoud] zijn;
– September 2021 bestuursverkiezingen met mogelijk een themabijeenkomst
– November 2021 jubilarisavond]

Ook het bekende regionale FNV-spreekuur, waar de vakbondsleden hun arbeidsproblemen aan kunnen dragen, draait op de achtergrond nog gewoon door. Men kan het landelijke nummer FNV Service en Contact nummer 088 – 3680368 bellen, en het aangedragen probleem wordt doorgezet naar de FNV-consulent.

In het voorjaar van 2021 heeft Lokaal FNV Grensstreek – Leistroom een digitale enquête onder haar leden gehouden. Hier kwamen diverse aangedragen onderwerpen naar voren, die zeker geschikt zijn om in de toekomst een themabijeenkomst te gaan houden.
Ook via deze enquête hebben diverse FNV leden aangegeven om in de toekomst mee te willen werken in een van onze lokale werkgroepen of mogelijk beschikbaar te willen zijn in een toekomstige bestuurssamenstelling.

Lokaal FNV Grensstreek – Leistroom is actief in het werkgebied met de volgende gemeentes; Alphen-Chaam, Arendonk, Baarle – Hertog, Baarle – Nassau, Beerse, Galder, Gilze en Rijen, Hoogstraten, Kasterlee, Merksplas, Oud Turnhout, Ravels, Rijkevorsel, Strijbeek, Turnhout, Ulicoten, Ulvenhout en Vorselaar.