In aanloop naar de verkiezingen stellen de lokale kandidaten van de VVD Gilze en Rijen zich graag aan jullie voor. Vandaag is het de buurt aan de nummer 7 op de kandidatenlijst: Paul Houtepen. Paul is 54, woont in Rijen en is sinds 2019 actief voor de lokale VVD.

Paul doet naast zijn activiteiten nog veel meer. Paul: “Naast mijn politieke activiteiten, ben ik bestuurslid van Atletiekvereniging Spiridon in Rijen en voorzitter van een cliëntenraad bij een landelijke psychologen praktijk. Mooie taken welke eigenlijk ook wel aansluiten bij mijn ambities voor de VVD. Voor de VVD Gilze en Rijen ben ik lid van de commissie samenleving van waaruit ik betrokken kan zijn bij de gemeente en haar inwoners. Mijn stem laten horen om zo binnen de gemeente samen de belangen van ons allemaal te vertegenwoordigen is waar ik voor wil staan. Natuurlijk kan ik dat niet alleen maar met jullie steun aan ons als VVD kunnen we het verschil maken!”

Paul vervolgt: “Of het nu gaat over Sporthal Achter de Tuintjes, het cultureel Centrum Gilze Rijen, jeugdzaken of sociale ondersteuning voor die mensen die dit het hardste nodig hebben. Gezamenlijk vormen we de gemeente en alleen gezamenlijk kunnen we goede dingen bereiken en de juiste ontwikkelingen in gang zetten. Ik wil vanuit mijn achtergronden en ervaring bijdragen aan de ontwikkelingen voor de samenleving. Inmiddels sta ik op plek 7 van de kandidatenlijst. Mocht ik tot raadslid gekozen worden zal ik nog meer invloed trachten uit te oefenen op zaken die er voor ons toe doen.”

Uiteraard staat Paul, net als de overige kandidaten van de VVD, er voor open om het gesprek aan te gaan en te luisteren naar de inwoners van onze vier dorpen: “Ik hoop jullie eens tegen te komen en met elkaar in gesprek te mogen gaan. Deel jullie ideeën en vragen met mij. Want juist samen bereiken we het meest!”

Wilt u ook met de VVD Gilze en Rijen aan de slag voor onze vier dorpen? Of heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op met één van onze raadsleden: Hans Rutten op 06-22956693 en via hansrutten8@gmail.com, Ryan van Osch op 06-42624667 en via ryanvanosch@gmail.com en Hans van Nistelrooij op 06-20423087 en via h.van.nistelrooij@ziggo.nl. Of benader ons via Facebook of Instagram.