Deel je goede ideeën met ons en vraag subsidie aan!
Toen Nederland zo’n beetje stilviel door corona, maakte het Rijk geld over naar elke gemeente om de gevolgen van corona mee te verlichten. En als alles weer normaal wordt, kunnen gemeenten er een vlotte herstart mee mogelijk maken.

Goede Ideeënfonds
Inmiddels weten we dat ‘weer normaal’ wellicht nog even op zich laat wachten. Wij blijven niet zo lang op onze handen zitten. Het gemeentebestuur riep een ‘Goede Ideeënfonds’ in het leven. Iedereen (ja, iedereen!) met een goed idee kan daaruit putten.
Denk aan het organiseren van activiteiten voor groepen mensen, jong en oud, die anders misschien thuis zitten te verpieteren. Een culturele avond, een cursusprogramma ‘Hoe gebruik je je smartphone wél gezellig?’, een toernooi, een… nou ja, verzin zelf maar iets. Als het maar veilig en binnen de coronamaatregelen bijdraagt aan prettig en gezond met elkaar omgaan.
Giet je gedachten in de vorm van een concreet idee of plan. Stem wat je wilt gaan doen zelf af met omwonenden (als dat nodig is), meld het bij ons en ga het maar gewoon dóen. Maak het, regel het, bestel het. Als het maar bijdraagt aan het prettiger maken van onze gemeente nu en straks, zijn we er snel voor gewonnen. Sterker: wij betalen (mee).

Meer informatie
Ga voor meer informatie, zoals de nadere regels over hoe je zo’n subsidie aanvraagt, naar de speciale pagina www.gilzerijen.nl/goedeideeenfonds