Acht kunstenaars uit de gemeente Gilze en Rijen hebben zich verenigd in een collectief onder de naam KIEM. Op de vruchtbare bodem van deze gemeente hebben zij besloten gezamenlijk naar buiten te treden en zo kunst, in de breedste zin van het woord, te helpen ontkiemen en bloeien in deze regio en daarbuiten.

Een van de eerste activiteiten van Kiem is een gezamenlijke presentatie in “De Steenfabriek” in Gilze. Van 25 maart t/m 10 april is deze expositie te bezoeken op do. Vr. za. En zo. Van 12:00 tot 17:00 uur.

De opening van de tentoonstelling is op 24 maart om 19:30 door Marielle Doremalen,
wethouder Sociaal Domein en Cultuur.
Op diezelfde avond treedt aktiekoor “Tegen de wind mee” op o.l.v. dirigente Marion Komen.
Andere (extra) activiteiten tijdens de expositie zijn:
• Zaterdag 1 april 10:00 – 13:00, “Jurkshop” (Wikkelrok als mode-kunst)
Voor jongeren van ca. 14 t/m 17 jaar. Deelname (materiaal) kosten 10 €
info/aanmeldingen Saskiadefrel@hotmail.com of kvgageldonk@gmail.com

• Finissage 10 april ( 2e Paasdag) 15:00 uur. Optreden van “Black Coffee”
Dit ensemble zingt in twee- en driestemmige liedjes met begeleiding van gitaar en accordeon. Bekende en minder bekende liedjes die sfeervol gebracht worden. Nummers van o.a. Neil Young, R.E.M., Bob Dylan en Beatles staan op het repertoire. Conny, Berndine en Paul zijn uiteraard liefhebbers van zwarte koffie! (toegang gratis)

Hopende u te mogen ontmoeten
Met vriendelijke groet,

Namens Kiem:
Saskia de Frel, Daisy Frost, Francien de Lange, Gerry Peene, Tineke van Laarhoven, Kitty van Gageldonk, Ellen Brouwers en Simon Woudwijk