Details:

Ben je voortdurend moe, word je dik van de lucht terwijl je gezond eet of heb je slapeloze nachten? Ben je vaak gestrest of boos? Misschien niet bekend, maar dit zijn allemaal voorbeelden van klachten die voortkomen uit een hormonale disbalans.

Mensen doen van alles om het probleem op te lossen en vaak verandert er weinig tot niets. Dat komt omdat er geen oog is voor de onderliggende oorzaak.

Als orthomoleculair therapeut geef ik voedingsadviezen aan mannen en vrouwen met gezondheidsklachten zoals chronische vermoeidheid, darmproblemen en hormonale klachten. Het doel is dat zij weer energievol en klachtenvrij door het leven gaan.

De basis waarmee ik werk is orthomoleculaire voeding. Orthomoleculair betekent de juiste moleculen in de juiste hoeveelheden en in de juiste verhoudingen. De orthomoleculaire voeding richt zich erop dat je lichaam optimaal functioneert. Een gevarieerde en gezonde voeding is daarbij cruciaal, want dat is de voorwaarde om je lichaam op te bouwen, te versterken en te onderhouden. Daar hoort ook voedingssuppletie bij die goed op jou is afgestemd.

Maak nu eenย afspraak!


Contactgegevens:

Adres: Marga Klompรฉlaan 31
5122 BN Rijen

 

Website: http://www.orthovivo.nl/
Telefoon: 06-1600 7103

 

facebookpagina facebookpagina

 

 

 

bloedanalyse, levendbloedanalyse, voedingsadvies, afvallen, moe, stress, voeding, voedingssuplementen