Het Repair Cafรฉ van vrijdag 31 mei a.s. zal daarom een feestelijke editie worden. Veel vrijwilligers zijn al vanaf het begin betrokken bij het Repair Cafรฉ. Er zullen natuurlijk herinneringen opgehaald worden en ook wat lekkers hoort erbij. Tussendoor zullen de reparaties echter gewoon doorgaan, dus iedereen kan gewoon langs komen in Cultureel Centrum de Boodschap met kapotte voorwerpen en zo gezellig meegenieten van deze ๐Ÿ๐ž๐ž๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐ฃ๐ฎ๐›๐ข๐ฅ๐ž๐ฎ๐ฆ๐ž๐๐ข๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐‘๐ž๐ฉ๐š๐ข๐ซ ๐‚๐š๐Ÿ๐žฬ.
In hetzelfde weekend is ook het Repair Cafรฉ in Gilze geopend. Zaterdag 1 juni tussen 9.00 en 12.00 uur kun je ook daar terecht met je kapotte spullen. De repair-vrijwilligers staan weer voor je klaar in ‘t Trefpunt in Gilze!