“Vijf jaar Babzz, het is echt waar, daarom zijn wij nu bij elkaar, feest voor iedereen; Ben je al groot of nog heel klein, voor iedereen is het hier fijn, feest voor iedereen.”

Met deze woorden openden de leden van theaterschool Babzz het slotlied van de perspresentie, die op 30 september 2018 werd gehouden ter gelegenheid van het 5-jarig lustrum van theaterschool Babzz.

Twee grote airtubes in de vorm van dansende mensen waren al van ver te zien en gaven de speciaal voor deze gelegenheid omgetoverde vip-ingang van Cultureel Centrum de Boodschap een feestelijke uitstraling. Alle leden van theaterschool Babzz, gehuld in feestelijke/gala kleding, kwamen via de rode loper afgezet met gouden pilaren. Zij werden verwelkomd met ‘heuse champagne’ door het illustere duo Annelie Reuser en Piet Reinieren, die eveneens de presentatie van de feestmiddag voor hun rekening namen.

Paparazzi
Na dit feestelijk welkom, werden de leden (kinderen en sinds kort ook een volwassenengroep) geleid naar een speciaal daarvoor ingerichte pershoek, waar door paparazzi Jacomijn Dijkers van ieder lid een persfoto werd gemaakt. Niet iedereen was al gewend aan een dergelijke vip benadering, maar de meeste leden genoten zienderogen en voelde zich even echte musicalsterren!

Na een korte briefing en peptalk door artistiek leider van de theaterschool Babs Levens, trad iedere groep op voor de trots lachende ouders, opa’s en oma’s, vrienden en andere genodigden en belangstellenden. In de prachtig versierde zaal van de Boodschap sloten de theatergroepen, bestaande uit bijna 100 leden in de leeftijd van 4 tot … de perspresentatie af met een speciaal voor dit feestjaar geschreven lied.

Uiteraard werd Babs Levens aan het einde van de middag op feestelijke wijze gefeliciteerd met dit bijzondere jubileum. Patisserie Zoet en Stout had een prachtige taart in de vorm van een 5 gemaakt, omringd met allerlei kleine gebakjes.

Dinnershow en Musical
Het gehele jaar staat bij Babzz theaterschool in het teken van het vijfjarig lustrum. Op 10 februari 2019 is er in Cultureel Centrum de Boodschap een dinnershow. Onder het genot van een speciaal voor deze show samengestelde maaltijd, kunt u genieten van diverse optredens, verzorgd door Theaterschool Babzz. Meer informatie is te vinden op www.theaterschoolbabzz.nl

Het feestjaar zal worden afgesloten met een speciaal voor dit feestjaar gemaakte musical, met de titel PASSIE EN VUUR. Maryse van Rie, lid van theaterschool Babzz, heeft de musical geschreven. Alle ruim 100 leden van de theaterschool zullen hierin een glansrol gaan krijgen. De uitvoeringen van deze musical zijn op 15 en 16 juni 2019.