‘HOME’, het 3e album van multi awarded Nederlandse bluesband Phil Bee’s Freedom, is naast blues doorspekt met jazz en soul invloeden en de sound uit de ‘60 en ‘70-er jaren. ‘Contemporary blues’ is wellicht de beste omschrijving van de PBF-stijl.

Opgenomen in de Wisseloord Studio’s in Hilversum verwijst de titel ‘HOME’ naar het eigen karakter van de band en de 9 eigen nummers die op dit album te horen zijn.

Phil Bee’s Freedom repeteert regelmatig in de geluidsstudio van Eye-D production in Rijen van de bassist Wil Hermens. Zo gauw het album uitgebracht is (20 januari release concert in De Noot in Hoogland), gaat de band op promotie tour door de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Ook op de zomerfestivals zal de band te zien zijn, dan met, waar smaakvol verantwoord, enige ‘extended versions’ van de CD nummers.