DJ Jantje, Peanuts, PartyfrieX, Cover UP, Melo D, Free Style Dancers, Coupe Du Compress en Sol’Air Company. Dat zijn zomaar wat namen op het affiche van het Mollebosfist 2019. Het fist welke in het pinkersterweekend van 08, 09 en 10 Juni aanstaande, in park Mollebos te Gilze, voor de 31ste keer plaats gaat vinden. Namen welke garant zullen staan voor een lang weekend vol gilse gezelligheid bij het, meest verrassende festival van Nederland. 

Zaterdag 08 Juni – Stamppotfestival
We starten het Mollebosfist 2019 met een avond vol nederlandstalige muziek,
meezingers afgewisseld met bonkende bassen. Een gevarieerd programma van een viertal nederlandse artiesten.

  • De PartyfrieX: o.a. bekend van “Ik moet zuipen” en diverse carnavalskrakers
  • Melo D: een DJ die de tent zal vullen met vele bonkende bassen.
  • rjon Oostro: bekend van “Zakka Zakka”, bekroond tot Beste Party Singel.
  • DJ Jantje: onder het mom van beuken, maximaal gas geven en rammelen.

De DJ’s van FFM zorgen dat de avond geheel gevuld wordt. Kortom, genoeg redenen om op tijd aanwezig te zijn! Aanvang: 20:30 uur

Zondagmiddag 09 juni KIAK Spellenspektakel

De zondagmiddag staat dit jaar geheel in het teken van spelletjes. Onder begeleiding van KiaK zullen de kinderen een leuke middag beleven met diverse oud hollandse en eigentijdse spelletjes, daarnaast is er ruimte voor sminck en diverse springkussens. Bij lekker weer mogen uiteraard voldoende water en sponsen niet ontbreken.
De middag begint om 14:00 uur en is gratis.

Zondagavond 09 Juni – Gils Fist met Peanuts (100% Music and Madness)

Pinksterzondag 09 juni 20 mei maken we het podium vrij voor de band Peanuts.

Deze sympathieke vijfkoppige muziekmotor brengt iedereen samen met een show vol muzikale verwondering. Zet je schrap, want deze live-act overrompelt het podium met geestige gekkigheid, spontane interactiviteit en kleurrijke akkoorden!

Verbinden is het sleutelwoord. Peanuts is er om samen mooie momenten te delen. Want een écht tof feest maak je met het publiek. Live, altijd samen én on-demand.
Peanuts garandeert 100% en razendsnelle WE-­‐FI! Stem bijvoorbeeld live op jouw favoriete nummer of stijl muziek via de interactieve mobiele app of vraag jouw favoriete nummer live en  ‘on the spot’ aan bij de band. Geniet van de special effects, de maffe gadgets en de muzikale high‐five die Peanuts met het publiek          aangaat.

Meeslepende medley’s discoclassics, gevoelige snaren, rammende rock, raps en requests passeren de revue. Peanuts speelt werkelijk alles!!

Aanvang: 20:30, minimale leeftijd is 18 jaar.

Maandag 10 juni – Viering – Dans – Theater en Muziekspektakel

Pinkstermaandag is de traditionele ‘Mollebosfist-middag’ met ook deze editie bijzonder verrassend straattheater en veel muziek.
De middag start traditioneel om 12:00 met een Mollebosviering.
Met medewerking van Het Gilde, het Gils meezingkoor en de Chanterells.
De viering krijgt dit jaar het thema “Pluk de Dag” mee.

Omstreeks 13:15 kan het publiek kijken naar de meiden van de Free Style Dancers met ondersteuning van de DJ’s van FFM.

Aansluitend zal om 14:00 gestart worden met straattheater en zal het inmiddels volle park zich kunnen vergapen aan theateracts en muziek van onder meer Sol’Air Company, Malbarista, Poppentheater Kris Kras, Coupe Du Compress en muzikale klanken van het plaatselijke Popkoor Divers. Een middag met acts op grote hoogte, onder grote druk, met veel culinaire warmte, traditionele poppen en meezingers.

Het muzikale hoogtepunt van de middag komt dit jaar van de band Cover Up.
CoverUp! is sinds 2011 niet meer weg te denken uit het covercircuit.
In 2018 speelde zij nog op het podium van het legendarische Paradiso in Amsterdam, als finalisten van The Clash of the Cover Bands.

De band betreedt met 10 man (waarvan 2 vrouwen) het podium, inclusief een grote opvallende rode piano, waarna het feest kan beginnen.
Zij staan garant voor een bruisende show vol herkenbare meezingers, swingende – voetjes van de vloer – pophits, echte rocksongs en sentimentele ballads. Een wervelende show met veel interactie waarbij men niet stil kan blijven staan en vele kelen schor gezongen gaan worden. Rond 17:00 uur zullen zij het podium betreden.

Wederom een fantastische afsluiter voor deze editie van het Mollebosfist.

Extra voordeel bij voorverkoop

Dit jaar kunnen bezoekers aan het Mollebosfist profiteren van extra korting bij aanschaf van entreekaarten in de voorverkoop. Kaarten in de voorverkoop kosten voor zowel de zaterdagavond als ook de zondagavond €10,00 per stuk per avond. Kaarten aan de kassa kosten op de avond €12,50 per stuk. Wil je beide dagen komen, dan zijn er combikaarten verkrijgbaar a €17,50 per stuk. Let wel, minimale leeftijd voor de zondagavond bedraagt 18 jaar.

De kaarten zijn vanaf 8 mei verkrijgbaar bij Novy Hapers Nieuwstraat 111 te Gilze.

De maandagmiddag is voor iedereen gratis toegankelijk.
Voor zaterdag- en zondagavond geldt: legitimatie verplicht, alcohol 18+

www.mollebosfist.nl

Meer informatie is te vinden op www.mollebosfist.nl