Het hoogtepunt van de Kerstvakantie komt er weer aan: Crazy Springparadijs!
Een plek waar je kastelen, stormbanen, een voetbalveld, klimmuren en nog veel meer op één locatie vindt! Hét grootste spring- en luchtkussenparadijs van de regio. Deze kerstvakantie staan er weer tientallen opblaasbare attracties en ander vermaak opgesteld voor alle kinderen van de basisschool en hun ouders. Jullie zijn van harte welkom op 30 december in Sportcomplex Den Butter te Rijen.

Clinics
Ook zullen er dit keer weer clinics gegeven worden waaronder supercoole Break Dance clinics. Voor het totale programma aan clinics hou onze website in de gaten. www.optisport.nl/butter

Partner
Crazy Springparadijs is een samenwerking tussen de partners Crazy Air en Optisport.
Een grote diversiteit aan attracties staan klaar voor alle springers: van avontuurlijke stormbanen, spectaculaire en kolossale klimtoestellen tot een opblaasbaar voetbalveld. Ook aan de kleintjes wordt gedacht door kleine springkussens en een speciale peuterhoek.
Daardoor biedt Crazy Springparadijs het juiste vermaak voor jong en oud. Zelfs als je even geen springzin hebt vermaak je je in onze creatieve knutselhoek of met de oudhollandse spellen.

Extra energie
Bij de kinderbar kunnen de kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Natuurlijk is er ook losse horeca aanwezig voor de ouders en kinderen.

Waar, wanneer en wat kost het?
Crazy Springparadijs vindt plaats in Sportcomplex Den Butter van 10.00 uur tot 17:00 uur. Entreegeld is € 6,- per kind en ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen.

Jarige Job
Wil je tijdens Crazy Springparadijs een kinderfeestje vieren? Wij denken graag met je mee! Stuur een mail voor meer informatie of om te reserveren naar info@crazyair.nl.

Voorpret
We zien je graag op 30 december in Sportcomplex Den Butter. Wil je intussen een voorproefje op Crazy Springparadijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringParadijs of op www.crazyspringparadijs.nl Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl