Boeken reserveren en afhalen bij de bieb

Theek 5 introduceerde op 7 april het Theek Away Loket in de vestigingen Oosterhout (centrum) en Raamsdonksveer. Via deze service kunnen leden door naar 085-7441052 te bellen maximaal vier boeken of andere materialen reserveren en op een afgesproken tijdstip ophalen bij de bibliotheek. Wegens succes wordt het Theek Away Loket vanaf deze week uitgebreid naar de vestiging in Rijen. Voor meer informatie ga je naar www.theek5.nl/theekaway.

Hoe werkt het?
Om boeken of andere materialen te reserveren, bel je tussen 10:00 en 13:00 uur naar 085-7441052 en geef je aan dat je gebruik wil maken van de Theek Away service. Houd je bibliotheekpasnummer en de maximaal vier boektitels bij de hand. Let op, de gewenste titels moeten al aanwezig zijn in de bibliotheek want er is momenteel geen transport tussen de vestigingen. Als je het lastig vindt om op voorhand titels te reserveren, kunnen de medewerkers van Theek 5 ook een verrassingspakket voor je samenstellen op basis van jouw voorkeuren.

Een medewerker van Theek 5 vult het reserveringsformulier met je in en spreekt een dag en tijdstip met je af wanneer jij je boeken en/of materialen op kunt halen. In principe kun je je boeken ophalen op de eerste ophaaldag na je reservering. De ophaaldagen in Rijen zijn maandag en donderdag van 13:00 tot 16:00 uur. Reserveringen kunnen vanaf maandag 20 april worden afgehaald.