Rijen – Na een zorgvuldig selectieproces begint Marie-Thérèse Dubbeldam op 1 december als bestuurder bij Leystromen. Zij is een ervaren, creatieve en enthousiaste bestuurder die goed past bij de ambities van Leystromen zoals we die hebben geformuleerd in ons ondernemingsplan. Mevrouw Dubbeldam heeft een duidelijke visie op het gebied van volkshuisvesting. Daarnaast is zij ondernemend, maakt makkelijk contact en is mensgericht.

De Raad van Commissarissen vertrouwt erop dat Marie-Thérèse Dubbeldam de huidige werkwijze en contacten zal voortzetten en wenst haar veel succes en plezier bij Leystromen.

Met deze benoeming eindigt per 1 december de interim-bestuursperiode van Gerrit Breeman. Tot eind van het jaar blijft hij nog wel verbonden aan Leystromen om te zorgen voor een goede overdracht. De Raad dankt de heer Breeman voor de uitstekende manier waarop hij deze periode Leystromen heeft bestuurd.