Veel inwoners in Brabant vinden hun dorp enigszins gevoed door een vorm van gepast chauvinisme “de mooiste kern van Brabant”. En met recht natuurlijk want waarom zou je niet trots zijn op je eigen dorp. En om die woorden kracht bij te kunnen zetten, start vanaf heden de fotowedstrijd “mooiste kern van Brabant”onder de dorpsraden en inwoners uit de kernen van Brabant. De stichting Kleine Kernen roept de bewoners op om de mooiste foto’s van hun dorp in te zenden. Uit de inzendingen zal een deskundige jury de mooiste foto’s gaan kiezen. De foto’s van de 12 mooiste kernen worden verwerkt in een kalender die voor het jaar 2021 zal worden uitgegeven. En wie wil zijn of haar dorp nou niet op zo’n kalender hebben staan?

Wat moet je doen?!
Heel mooi natuurlijk en zeker een reden om aan de fotowedstrijd mee te doen.
Stuur je mooiste foto (foto’s) naar de redactie. Onderwerpen voor mooie foto’s zouden kunnen zijn: natuur, zorg, dorpsgezichten, leefbaarheid, voorzieningen, woningbouw. Eigen invulling van het beeld is uiteraard ook prima.

De foto’s kunnen worden aangeleverd via het e-mailadres info@kleinekernen.nl. Je kunt foto’s voor de wedstrijd inzenden tot en met dinsdag 17 november. Bij de foto’s in het kort aangeven:
– Wat staat er op de foto?
– Door wie is de foto gemaakt?

Foto’s dienen rechtenvrij te zijn. Eventuele personen op de foto moeten hebben ingestemd het gebruik hiervan voor de foto. Door foto’s op te sturen geef je toestemming om deze te mogen delen. Veel plezier bij het foto’s maken of het thuis verwerken van de gemaakte foto’s van uw kern!!