Hoe doe je dat: raadslid worden? Herken je jezelf in die vraag? Meld je dan nu aan voor de regionale oriëntatieavond van het CDA. Dan vertellen wij jou wat het inhoudt om raadslid te zijn. De gemeenteraadsverkiezingen zijn volgend jaar al, dus als je interesse hebt is dit het ideale moment om in te stappen. De infoavond vindt volgende week woensdag 21 april online plaats. Meld je nu aan!

De gemeenteraadsverkiezingen naderen met rasse schreden. In het voorjaar van 2022 is het zover. Heb jij politieke ambitie, past het gedachtegoed van het CDA jou en denk je graag mee over onze gemeente? Dan is een raadslidmaatschap misschien iets voor jou! Tijdens deze informatieavond leer je een hoop over wat het betekent raadslid te zijn. Daarnaast hoor je uit eerste hand van zittende raadsleden hoe het raadswerk bevalt.

Misschien heb je wel eens met de gedachte gespeeld toen je de politieke stukken in het weekblad las en dacht: “Dit kan beter.” Misschien ken je iemand in de lokale politiek en klinken zijn of haar activiteiten je interessant in de oren? Misschien heb je je eigenlijk nooit zo met politiek beziggehouden en lees je dit artikel toevallig op de kabelkrant? Meld je vrijblijvend aan voor deze avond – je hoeft nog helemaal geen CDA-lid te zijn – en kijk gewoon eens of het je bevalt!

Aanmelden kan via deze link: https://bit.ly/3d4pw3Y. Mocht je dit zien terwijl je bij de Jumbo staat, dan is overtypen misschien wat veel gevraagd. Breng dan vooral eerst de boodschappen thuis en Google straks even op “CDA Gilze en Rijen”. Je vindt alle informatie op onze homepagina. We hopen je 21 april te zien. Vragen n.a.v. dit bericht? Stuur een mailtje naar communicatie@cdagilzerijen.nl en we helpen je graag verder!