Het klimaat verandert. Ook in Gilze en Rijen hebben we steeds vaker te maken met droogte, hitte en zware regenbuien. Als gemeente willen wij de gevolgen en schade van deze veranderingen zo veel mogelijk voorkomen. Dat doen we door de omgeving aan te passen op het veranderende klimaat, met een mooi woord klimaatadaptatie. Denk bijvoorbeeld aan meer schaduw, meer groen en meer ruimte voor water.

We vinden het belangrijk om te weten hoe u over klimaatverandering denkt in uw buurt. Ook willen we graag weten of u nu al last heeft van het veranderende klimaat. Maar vooral willen we uw ervaringen en ideeën meenemen in onze plannen.

Daarvoor hebben we ú nodig. Vul daarom snel deze enquête in via deze link. Dit kunt u doen tot april. Met uw inbreng brengen we onze plannen weer een stap verder. Het invullen van de 22 vragen kost u ongeveer 10 minuten en is geheel anoniem.