Politiek café ‘en route’
Op zaterdag 9 oktober konden mensen terecht bij ons politiek café op het Wilhelminaplein waar zij hun wensen en ideeën bij ons kwijt konden. Het politiek café zal de komende maanden neerstrijken op telkens andere locaties in onze gemeente.

Behoud busverbindingen via Gilze
Op vrijdag 15 oktober heeft PvdA-fractievoorzitter Marielle Doremalen samen met Frits van Vugt (D66) de petities van beide partijen voor het behoud van de busverbindingen via Gilze (gesteund door alle partijen uit de gemeenteraad van Gilze en Rijen) aangeboden aan gedeputeerde Christophe van der Maat en aan statenleden Laura de Kinkelder (PvdA) en Suat Kutlu (D66).

Skatebaan in Rijen
Op zaterdagmiddag 16 oktober hebben we tijdens de jaarlijkse PvdA-fietstocht een bezoek gebracht aan het drukbezochte afscheidsfeest van de oude skatebaan in Rijen. Wij wensen de skaters alvast veel plezier met het nieuw te bouwen skatepark.