Ben jij een ondernemer binnen het Sociaal Domein (SMO en/of Jeugdhulp) in de gemeente Gilze-Rijen, dan nodigen wij je/ jullie uit om op donderdag 18 november andere lokale ondernemers te ontmoeten in de Boodschap te Rijen.

De Adviesraad Sociaal Domein Gilze-Rijen nodigt u uit voor een netwerkbijeenkomst, omdat wij het van belang vinden dat ook de lokale en kleine zorg aanbieders mee kunnen (blijven) doen bij de regionale aanbestedingen.

Burgers moeten ook in hun eigen gemeente hulpverlening blijven krijgen: Dichtbij, vertrouwd, bereikbaar zonder lange reistijd of hoge reiskosten. En niet (alleen) afhankelijk hoeven te zijn van de grote partijen binnen het Sociaal Domein, die niet altijd binnen de gemeentegrenzen zijn gevestigd.

Deze netwerk ontmoeting is bedoeld om als lokale ondernemer samen met andere lokale ondernemers kennis te maken, de handen in een te slaan en mogelijk tot een plan te komen om gezien te worden bij de regionale aanbesteding/inkoop.

De Adviesraad Gilze-Rijen ziet u graag op donderdag 18 november 2021 bij Cultureel Centrum de Boodschap, gelegen aan de Nassaulaan 62-64 te Rijen. Aanvang 16.30 uur, inloop vanaf 16.00 uur. Er wordt een kort programma verzorgd door de Adviesraad, echter er is vooral gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en advies te dienen.

Aanmelden kan via info@adviesraadsociaaldomeingr.nl. U kunt ook de website raadplegen www.adviesraadsociaaldomeingr.nl.

Let op als u deze netwerkbijeenkomst bij woont, dient u bij binnenkomst een QR-code te kunnen tonen.