In een onverwacht stralend zonnetje werd de Militaire Wijk in Rijen Zuid weer eens goed aangepakt. Brandgangen werden schoongemaakt en er werden mooie nieuwe planten gezet.

Het was zaterdag een drukte van belang. Bewoners, gemeenteraadsleden, wethouder Scheifes, Contour de Twern, VIP Voor Elkaar, sportcoaches van de ABG-gemeenten, medewerkers van Leystromen en niet te vergeten Ketelaars Groen & Infra….allemaal zetten ze er zaterdag de schouders onder. Met groot enthousiasme werd onkruid uit de brandgangen verwijderd, rotzooi verzameld, en hier en daar nieuwe planten gezet. Door deze gezamenlijke inspanning ziet de buurt er, ondanks alle renovatiewerkzaamheden, weer een stuk beter uit!

Na afloop was er een gezellig samenzijn in een tent voor wijkhuis ’t Hoofdkwartier aan de Karel Doormanstraat 58. Medewerkers van Leystromen verzorgden een zeer geslaagde barbecue. Zo was het niet alleen een opschoondag, maar meteen ook een bijzonder gezellige burendag!