Lunchroom De Tussenstop is op zoek naar een allround lunch kok. Bij ons komen mensen met een beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt voor dagbesteding. Zij helpen mee in de bediening, keuken en huishouding. Binnenkort openen we ook een circulair atelier op ons adres. Dit geeft een extra dimensie aan je werk. Het daagt je uit om bij te dragen aan de ontwikkeling van deze mensen en zorgt voor een prettige werksfeer. Onze visie is dat iedereen bij ons welkom is en mag zijn wie die is. De gasten die onze lunchroom of cafetaria bezoeken dienen hiermee rekening te houden. Jouw hart ligt in de keuken en het verzorgen van een goede lunch, high tea of een goedgevulde borrelplank. Je bent samen met het management verantwoordelijk voor de samenstelling van het menu, de inkoop, HACCP, mise en place en service. Jouw creativiteit en zelfstandigheid worden gewaardeerd! Wij zijn in de opstartfase wat betekend dat je mee mag denken in het vormgeven van het concept en de bedrijfsvoering. Het team is volop in ontwikkeling, dus een dynamische baan zal het zeker zijn!

Wat wij van jou vragen:
• Bezit van HACCP en Sociale Hygiëne zijn gewenst.
• Werkervaring in de keuken, liefst in een lunchroom
• Beschikbaarheid 7 dagen per week
• Je bent gastvrij, enthousiast, sociaal, flexibel en houdt van een uitdaging

Wat wij jou bieden:
• Fijne werktijden, tussen 10.00uur en 20.00uur • Regelmatig een weekend vrij
• Een team wat volop in ontwikkeling is
• Passend salaris
• Een jaarcontract
• Uren in overleg
• Overuren uitbetaald

Spreekt bovenstaande jou aan, reageer dan direct en stuur je motivatie brief voorzien van CV naar: bestuur@stichtinghettussenstation.nl t.a.v Liesbeth Koenen-Rakhorst en Ilona van Wees. www.stichtinghettussenstation.nl
Schoolstraat 3
5124RM Molenschot Tel. 0161-411892