KIN Makelaars is verheugd te kunnen melden dat begin december de verkoop zal starten van: 8 ÉÉNGEZINSWONINGEN VANAF € 255.000,- V.O.N.
De woningen voldoen helemaal aan de huidige eisen van duurzaamheid, zijn gasloos en worden standaard voorzien van 3 slaapkamers en een vrij indeelbare zolder die met een vaste trap toegankelijk is. Kortom, in De Kring vind je de ideale starterswoning!

ZELFBEWONINGSPLICHT EN ANTISPECULATIEBEDING
Er worden weinig betaalbare koopwoningen aangeboden en de huizen die er zijn, worden met enige regelmaat per opbod verkocht. Samen met de gemeente Gilze en Rijen heeft de Bunte Vastgoed besloten de ééngezinswoningen in De Kring ónder de marktwaarde aan te bieden. Mede daarom worden de woningen verkocht met een zelfbewoningsplicht van 5 jaar en een anti-speculatiebeding van 10 jaar. Op deze manier hopen wij de betaalbare koopwoningen aan de juiste doelgroep te verkopen.

EEN GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK
De verkoop zal pas in december starten. Tot die tijd kunnen wij je niet meer informatie bieden over de woningen dan in deze mail weergegeven is. Wel is het raadzaam alvast te starten met de voorbereidingen.

De woningen in De Kring worden straks toegewezen op basis van een loting onder toeziend oog van de projectnotaris. Om deel te kunnen nemen aan de loting is het noodzakelijk om naast het inschrijfformulier ook een bewijs van financiële check aan te leveren. Een financiële check is een brief van een erkend hypotheekadviseur op basis van een intakegesprek. In deze brief komt duidelijk naar voren dat je financieel adviseur je inkomen en eventuele vermogen heeft gecheckt en dat je financieel in staat bent om een woning in ‘De Kring’ te kunnen kopen. Dit zorgt voor een spoedig verkooptraject, zodat er zo snel mogelijk gestart kan worden met de bouwwerkzaamheden.

Een voorbeeld van hoe een dergelijk bewijs van financiële check er uit ziet, vind je op de projectwebsite www.NieuwbouwRijen.nl. Maar nog handiger is het om even te bellen met onze collega’s van de Hypotheekshop om een afspraak in te plannen om deze gezamenlijk met je in te kunnen vullen, zodat je zeker weet dat je de woning straks kunt financieren. De hypotheekadviseurs van KIN zijn te bereiken op (0161) 244 840 of rijen1500@hypotheekshop.nl

Geïnformeerd worden over het vervolg? Stuur een mail naar rijen@kinmakelaars.nl en we houden je op de hoogte!